Fantastični Game of Thrones slot

game-of-thrones-slot

Tho ne voli Igre prijestolja? Ne pripadate u ovo desetljeće ako ne gledate ovu HBO seriju. Zato ćete biti oduševljeni sa slot igrom temeljenom na ovoj seriji koja je snimana i u Hrvatskoj. Slot igru nam donosi Microgaming, i to je službena i licencirana slot igra sa svim pravim grbovima i nazivima kuća!

Više od samo casino igre

Game of Thrones slot igra prelazi granicu između televizije, fantazije, ugodne večeri uz najnoviju epizodu – i igranja slot igre besplatno ili za stvarni novac. Bez obzira želite li samo odvrtiti par spinova besplatno ili ste ozbiljni i želite uplatiti novac u slot igru, to sada možete, a dobit ćete i šansu birati svoju najomiljeniju kuću: Baratheon, Lannister, Stark ili Targaryen!

Postoje dvije verzije ove igre, sa 243 linija i sa 15 linija. Obje možete igrati na Igra.hr besplatno:

Game of Thrones 243 linije

Game of Thrones 15 linija

Razlika je u tome koliko će često igra davati dobitke, jer slotovi s 243 i 15 linija se drugačije ponašaju. Isprobajte obje varijante i odlučite sami! Recenziju Game of Thrones slot igre s 243 linije možete pročitati na GamblersFever.com (na engleskom jeziku).

Uzmite free spinove

  • 50 free spinova nakon registracije
  • 150% bonusa na prvi depozit do €150
  • još 50 free spinova!

Ne trebate tražiti dalje od Casilando casina kad se radi o free spinovima za Game of Thrones slot. Dobit ćete 50 spinova samo za registraciju, bez uplate! Odlučite li kasnije uplatiti, dobit ćete 150% bonus na vaš depozit, do maksimalnog iznosa do €150, i još dodatnih 50 free spinova. Uzmite svojih 50 spinova u Casilando casinu!

Uzmite bonuse

Osim bonusa 150% do €150 kojeg daje Casilando, na raspolaganju je još i bonus za prave igrače, 150% do €1500, u Playgrand casinu. Tu ćete također dobiti 50 free spinova, ali i hrpu novca na poklon!

Uživajte u Igrama prijestolja i u Game of Thrones slotu uz free spinove i bonuse!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *