Igrate li lutrije?

GambleGuys.com

Za uspješno kockanje potrebno je znati gdje treba igrati – a to ćete jednim klikom doznati ako kliknete na sliku i posjetite GambleGuys. Tamo ćete pronaći popis provjerenih casina, kao i raznih lutrija na kojima možete igrati Powerball, Mega Millions, Eurojackpot i mnoge druge lutrije, a dobit ćete i bonus na prvu uplatu. U ovom članku ćemo se pozabaviti baš tim lutrijama i objasnit ćemo zašto trebate razmotriti uvrštavanje lutrija u svoje igre koje redovno igrate.

Lutrije su općenito vrlo mala kategorija igara na sreću čija popularnost je u padu jer su smatrane igrom za umirovljenike, ali pametni igrači iskorištavaju ogromne dobitke koji su danas mogući, kao i činjenicu da ih možete igrati preko interneta. Više ne ovisite samo o Hrvatskoj lutriji i nemate samo po jedno izvlačenje 7/39 i 6/45 tjedno, nego možete igrati svaki dan. I da, stvarno možete dobiti glavnu nagradu makar niste u toj državi koja organizira tu lutriju. Pogledajmo najpopularnije lutrije koje možete igrati:

Mega Millions

Mega Millions je najveća lutrija na svijetu i jedna od dvije najpoznatije u Americi. Ovu lutriju možete igrati na stranici TheLotter.com. Oni će preko svojih partnera fizički kupiti srećku za vas, poslati vam skeniranu sliku, a ako dobijete o svom trošku će vas odvesti u Ameriku da uživo podignete svoju nagradu. Po službenim pravilima Mega Millions lutrije, ne morate biti rezident da biste osvojili jackpot, samo morate imati srećku kupljenu na službenim prodajnim mjestima.

Mega Millions redovito ima dobitke od 2-3 milijuna dolara, a svako malo se pojavi dobitnik s jackpotom od blizu 500 milijuna dolara. Ovo je definitivno najveći dobitak na lutriji koji možete dobiti.

Eurojackpot

Eurojackpot, kojeg reklamira i Hrvatska lutrija, možete igrati i online preko drugih web stranica kao što je već spomenuti TheLotter.com. Dobitak je isti u oba slučaja, u trenutku pisanja ovog članka oko 23 milijuna eura, a izvlačenje je svaki petak. Razlika je u tome što na online lutriji možete dobiti razne popuste na više listića ili možete biti dio sindikata s kojim ćete podijeliti glavnu nagradu ako ju dobijete, što vam pojeftinjuje listić.

Powerball

Powerball je druga po veličini američka lutrija, i tu vrijede ista pravila kao i za Mega Millions. Powerball je malo drugačiji i nudi garantirani jackpot od $40.000.000, ali se i rjeđe dobiva, a najveći jackpot koji je ikad osvojen je $1.58 milijardi dolara (2016. godine).

Mogu li se u kladionici kladiti na loto?

Za razliku od ovih online lutrija u kojima stvarno dobivate listić i možete osvojiti milijune ili čak milijarde, klađenjem na loto u hrvatskim lokalnim kladionicama ne sudjelujete stvarno u toj lutriji nego se kladite na brojeve. Drugim riječima, kladionica koristi nasumično izvlačenje tih lutrija kako bi vama nudila klađenje na te iste brojeve, ali s puno lošijim nagradama. Na primjer, u francuskom lotu 5/49 jackpot zna biti i po 30 milijuna eura, a u Supersportu ćete dobiti 450.000 kn ako pogodite svih 5 brojeva, jer novce dobivate od Supersporta a ne od francuske lutrije.

Zato istražite malo svijet online lutrije, u čemu će vam pomoći GambleGuys, i odigrajte pokoji euro za te ogromne dobitke. Netko mora osvojiti dobitak, a oni koji ne igraju definitivno ne mogu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *