Pronađite najbolju slot igru za sebe!

Igrač koji po prvi put krene igrati online slotove će se naći u situaciji da mora izabrati između nekoliko tisuća različitih slotova, a ne zna koja je igra dobra, a koja nije.

Zato postoje stranice kao što su Igra.hr, gdje možete slotove besplatno isprobati, i New Slot Sites UK koja će vas uvesti u svijet online slotova uz preporuke novih slotova i preporuke casina, kao i savjete kako i gdje igrati slotove.

Problem je sljedeći: slotova ima oko 5000 ili više. Kompanija koje razvijaju slotove za tržište ima bar 50, od kojih je 20-30 dovoljno poznato da im svaki igrač zna ime. Najpoznatiji su NetEnt, Microgaming, Betsoft, Playtech i Realtime Gaming (RTG). Tu su još i manji developeri kao što su Thunderkick, Yggdrasil, Elk, Endorphina, Play’n GO, Nyx Interactive, Williams i nekoliko drugih. I ti manji developeri su u stanju proizvesti sjajnu slot igru, što možete vidjeti na Igra.hr ako posjetite naš lobby i odaberete developera.

Slot igre su stvarno raznovrsne, ne samo po temi koju obrađuju (npr. stari Egipat, Irska, nogomet, Marvel i DC Comics superheroji, vile, vampiri), već i po mehanici s kojom se igraju i po najvećoj nagradi koju nude. Neki slotovi su niske varijacije pa na njima nećete otići u veliki minus ali veći dobici nisu mogući, dok su neki drugi slotovi visoke varijacije i potreban je veći kapital da bi ih se igralo, ali su mogući ogromni dobici. Također postoje i slotovi sa jackpotom, a i slotovi s progresivnim jackpotom, koji mogu biti i nekoliko milijuna eura. I da, moguće ih je osvojiti online iz svoje dnevne sobe s računalom, i stvarno dobiti taj novac u ruke.

Da bismo kvalitetno odabrali slot igru koja nam najviše odgovara, dobro je prvo igrati “za šalku”, besplatno, i vidjeti kakva je mehanika koje igre i jesmo li spremni u taj slot uložiti novce. Za to će vam najviše pomoći Igra.hr jer ovdje na hrvatskom jeziku, u domaćem okruženju, možete igrati slotove i čitati članke. Također će vam služiti www.newslotsites.co.uk gdje možete naći odlične informacije i bonuse, ako baratate engleskim jezikom.

Na nekim sajtovima ćete naći i ocjene slotova pa čak i ako ne baratate engleskim, možete vidjeti brojčanu ocjenu nekog slota, a uz pomoć Google Translatea možete koristiti sajt normalno kao da je na hrvatskom.

Sve to će vam služiti da prikupljate iskustvo što se tiče slotova i da se pametnije i sposobnije kockate na online slotovima. Makar, možete jednostavno i odabrati slot koji vam se sviđa, i jednostavno početi igrati. I nije neka velika filozofija, slotovi su zabavni, velika većina njih ima minimalnu prednost casina, i moguće je osvojiti tisuće i tisuće eura, čak i milijunske iznose. U tome leži popularnost slotova i zašto ljudi koji imaju viška novca igraju slotove – da bi uz ulog novca koji im nije potreban dali sebi šansu da se obogate.

I za kraj, to je i najvažnije od svega – kockanje i pogotovo igranje slotova treba shvatiti kao zabavu i kao nešto što vas može uspeti na društvenoj ljestvici ako ostvarite veliki dobitak, ali nikako ne treba kockati očajnički tražeći dobitak. Taj i takav dobitak neće doći.

Ako vam se sve ovo sviđa, slobodno izaberite svoj najbolji slot – na Igra.hr ih imamo stotine i stotine – i počnite igrati!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *